Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

300 ezres szobaár pár szelfi miatt?

2014. szeptember 15. - jetsetter

Egy teljesen szokatlan piaci résre épít a magas árairól, és luxus szolgáltatásairól híres Mandarin Oriental hotellánc párizsi szállodája. Az októbertől januárig foglalható csomagban a szobán kívül egy rendhagyó városnézés is benne van: Az autó wifivel felszerelt, a sofőr pedig garantáltan útba ejti azokat a helyeket, ahol a legjobb párizsi szelfiket készítheti a vendég. A csomagár éjszakánként 300.000 forint feletti árról indul. Pedig a vendég ingyen népszerűsíti a hotelt is közben. 

paris-offer-suite-view.jpeg

A Mandarin Oriental egy Ázsiából indult luxus hotellánc, amely mostanra a legtöbb igazán fontos európai és amerikai nagyvárosban is üzemeltet prémium szállodákat. Az elhelyezkedés mindig az egyik legfontosabb szempont, mikor új szállodát nyitnak. Párizsban például egy korábban minisztériumi épületként működő, art deco palotát alakítottak át 138 szobás szállodává. A gasztronómiát sem bízták a véletlenre: a hotel két éttermét Michelin-csillagos séf felügyeli. 

mandarin_etterem.jpeg

Az éjszakánként több mint 300.000 forintos szobaártól induló csomag tartalma a szálláson túl reggeli két főre, néhány városnézési jótanács, és egy autó 3 órára, sofőrrel. Az E-kategóriás Mercedesben garantálják a wifit is, hogy adatroaming díjakkal már ne terhelje magát az utazó, ha nézelődés helyett tényleg szelfik effektezésével és megosztásával tölti az időt.

A csomag mellé javasolják, hogy a szelfizős csomagajánlatot foglaló vendég jelentkezzen be egy 200 eurós arckezelésre és egy 135 eurós sminkelésre is a Guerlain termékekkel dolgozó szépségszalonjukba, hogy az Instagram képek igazán tökéletesek legyenek. 

mandarin_garden.jpeg

A Mandarin Oriental hashtag-kampányt is indított a szelfizős csomagajánlat mellé, ezzel próbálva növelni saját népszerűségét is a közösségi médiában. Az instagramon a #MOselfiecontest hashtaget használók nyerhetnek még egy éjszaka szállást, Twitteren és Facebookon pedig azok, akik tagelik a szállodát posztjaikban.

(Forrás, képek: Mandarin Oriental)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása