Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

Félmilliós luxustokok az iPhone 6-osokra

2014. szeptember 16. - firstworldproblem

Még épp csak elült a hír, hogy milyenek lesznek az új, 6-os iPhone-ok, máris itt vannak az első luxustokok is hozzá! Azok, akik már az új széria árán is kiborultak, ezeken a kis szériás kiegészítőkön végképp megbotránkoznak majd. Ha így érez, inkább ne olvasson tovább! Mert elképzelhető, hogy nem magyarázza a több mint félmillió forintos árat egy tenyérnyi aligátorbőr. 

byatelier_iphone6_1.jpg

A párizsi székhelyű By Atelier a luxus telefon-kiegészítőket gyártó cégek közül az első, aki piacra dobott tokokat az iPhone 6-hoz is már. Biztos, hogy hamarosan beáll a sorba számos más gyártó is, és több kis szériás tok közül is választhatnak, akik nem sajnálnak kétszer-háromszor akkora összeget fizetni a tokért, mint amennyibe a telefonjuk került.

Aki 2.200 dollár felett keresi a tokot a 6-os iPhone-jára, a By Ateliernél három kollekció közül választhat. A kollekciókon belül pedig a színválaszték gondoskodik róla, hogy ne egyforma telefonokkal üljenek be a kollégák a hétindítóra. Mondjuk, a Wall Streeten.  

byatelier_iphone6_2.jpg

Két különböző színű zafír hátlap mellett prémium minőségű bőrök közül válogathatnak a megrendelők. Az egyik kollekciót teljesen az aligátorbőrnek szentelte a tervező. És ha nem tudunk dönteni, még mindig kérhetünk aligátorbőrt, zafírral kiegészítve. A legmeglepőbb plusz, ami a tokhoz jár, egy egyéves "concierge" szolgáltatás, amit nagyon szerencsétlen dolog lenne egyszerű portásnak fordítani. A concierge egy elegáns hotelben az az ember, aki elintézi az elintézhetetlen, például jegyet szerez egy teltházas premierre. A tokhoz kínált concierge telefonon éjjel-nappal hívható. Szállást, éttermeket javasol, asztalfoglalásokat intéz. Bár, ezeket egy okostelefonon már gyorsabban elintézi magának, akinek nemcsak dísznek kell a telefon, de használni is tudja. 

byatelier_iphone6_3.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása