Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

Új sportszerek a milliárdosok edzőtermeibe

2014. október 19. - firstworldproblem

Mostantól az ökölvívók is lehetnek übertrendik: Boxzsákot tervezett Karl Lagerfeld a Louis Vuitton márka részére. Az egyébként a Chanel-háznak dolgozó Lagerfeld sok más híres tervezővel együtt a "Celebrating Monogram" kampány részeként tervezett a Vuittonnak.

louis-vuitton_2.jpg

A boxzsák árát a New York Times magazin 175 ezer dollárra (több mint 40 millió forintra) becsülte, de a pontos összeg ennél jóval több is lehet, mivel évfordulóra kiadott, limitált példányszámú termékről van szó. Összesen 25 darab készül belőle. Az árat drágíthatja az is, hogy Karl Lagerfeld egyébként a Chanelnek tervez, erre a projetkre állt csak össze a Louis Vuitton márkával. 

louis-vuitton_1.jpg

Egy LV monogrammos boxzsák tulajdonosáról nem nehéz elképzelni, hogy zavarná, ha az edzéshez a többi sporteszköze tucattermék lenne. Ennek elébe is mentek a tervezésnél, rögtön jár a zsák mellé egy csúszásgátlós tornaszőnyeg, egy pár kesztyű és egy kesztyűtartó táska is. A zsák tárolásához pedig egy hatalmas koffert is adnak. Természetesen az ikonikus minta borítja mindet.

kl_sportbagwithgloves.jpg

Mostanában a box felkapott sport lett a tervezők körében. Épp most fut Alexander Wang és a H&M együttműködése is, amiben Wang boxkesztyűt és jógamatracot is tervezett a svéd tömegmárkának.     

(Forrás, képek: Bornrich, Harpers Bazaar)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Péter Tóth 2014.10.21. 08:38:05

A Louis Vuitton-nak tervezni különleges tárgyakat nagyjából annyit tesz, hogy fogunk egy egyszerű tárgyat és beborítjuk LV mintás barna műbőrrel.

Azt hiszem, még reggeli előtt összedobok egy Louis Vuitton fültisztító pálca tartót és talán egy cipőkanalat is.

Mekkora sztár vagyok már!
süti beállítások módosítása