Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

Jöhetnek a luxusturisták! Már Budapestre is lehet első osztályon repülni!

2015. január 29. - jetsetter

Az Emirates a nyár elején lecseréli a Budapestre jelenleg közlekedő gépét egy háromosztályos repülőre, amin a turista és a business osztály mellett már first class jegyeket is foglalhatnak az utasok. A dubaji légitársaság elsőként kínál Budapestre ilyen színvonalú szolgáltatást. 

emirates_business_class1.jpg

A bővítéssel 27 új ülőhellyel 54-re nő a Dubaj-Budapest járat prémium ülőhelyeinek száma, 12 First Class és 42 Business Class ülőhely áll az utasok rendelkezésére a 183 fős turista osztály mellett. 

A business és a first class utasok igénybe vehetik az exkluzív Emirates Lounge-ot a budapesti repülőtéren, valamint rendelkezésükre áll a légitársaság sofőrszolgáltatása és az elsőbbségi beszállás. Az iparági standardoknál nagyvonalúbb poggyász-szabályozás az első osztályon utazóknak 50 kg, a business osztály utasainak 40 kg, de még a turista osztályon utazóknak is 30 kg poggyász feladását teszi lehetővé. 

Addig is, amíg 2015. június 1-jétől az új, háromosztályos gépek járnak a Budapest-Dubaj útvonalon, friss, saját képekkel megmutatjuk, hogy milyen a jelenleg elérhető legmagasabb osztály, a business class az Emirates gépeken ezen az útvonalon: 

emirates_business_class2.jpg

Szinte teljesen vízszintes pozícióba állítható fotel és kényelmes kiegészítők várják az utasokat

emirates_business_class7.jpg

Több fajta előétel közül mi a lazactatárt választottuk

emirates_business_class9.jpg

Aki a főfogás után édes desszert helyett francia sajtokra vágyik, nem kér lehetetlent

emirates_business_class6.jpg

Veuve Clicquot pezsgő welcome drink után komoly borlapról választhatunk a vacsora mellé olasz és francia borokat

emirates_business_class4.jpg

A business class utasai gyorsabban haladnak a reptéren, akár átszállnak, akár Dubaj az úticéljuk

Tetszett? Olvasna még minket? Kezdje követni a First Class Blogot a Facebookon!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása