Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

Star Trek irodát építtetett magának egy kínai milliárdos

2015. május 26. - firstworldproblem

Egy kínai online játékokban utazó cég a Star Trek Enterprise csillaghajójáról mintázott irodaépületet rendelt a központjának a dél-kelet kínai Changle városában. A hatemeletes, űrhajót formázó épület 27,5 milliárd forintba (600 millió jüanba) került. 

netdragon-headquarters-600x336.jpg

Az építtető NetDragon cég alapítója, Liu Dejian nagy rajongója a sorozatnak. Az építéshez a Wall Street Journal riportja szerint kikérte és megkapta a Star Trek jogokat birtokló amerikai tévétársaság, a CBS engedélyét.

Az építési munkálatok 2010-ben kezdődtek, és egy éve fejeződtek be. Az épület fogadóterében egy élethű méretben készült Tyrannosaurus rex szobor is otthonra talált. A fenti videón elég alaposan megmutatják az irodaházat.

Ha szeretnél még First Class posztokat olvasni, kezdd el követni blogunkat a Facebookon is!

(Forrás, kép: Luxuo)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sutyerák 2015.05.27. 17:15:19

nem,mert nem lennék irodista,-főleg egy kínainál.
süti beállítások módosítása