Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

Ezek a világ legjobb légitársaságai

2015. december 16. - jetsetter

Két globális légitársasági díj eredményét is kihirdették a napokban, a rangsor alapján úgy látszik, az utazók még mindig ugyanazokazat a szolgáltatásokat részesítik előnyben, mint az elmúlt években is, mivel az első helyezettek mindkét listán változatlanok.

etihad_dijatado.jpg

A vélemény viszont nem egybehangzó, nem sikerült ugyanannak a légitársaságnak első helyen végezni mindkét versenyben. Egy közös azért mindenképp van bennük, Magyarországra nem repülnek.

A World Travel Awards (WTA) éves gáláján, amit idén dec. 12-én, Marokkóban tartottak, a légitársaságok versenyében összesítettben hetedik alkalommal lett első helyezett az Etihad. Az abu-dzabi székhelyű légitársaság első osztályon repülő utasainak külön lakosztályt biztosít a kétemeletes A380-as gépek fedélzetén, és a repülés történetének legdrágább jegyét is nekik sikerült eladni, ezért az összetett mellett a First Class kategóriában sem okozott meglepetést a győzelmük a gálán. Emellett elvitték a legjobb fedélzeti szórakoztató elektronikáért és a legjobb légiutas-kísérőkért járó díjakat is. 

etihad_gep.jpg

Az Ausztráliában és Óceániában ismertebb Airlinerating.com éves felmérésben, amit szintén épp a napokban hirdettek ki, szintén jól teljesített az Etihad, de itt az első helyet csak a First Class kategóriában sikerült elvinniük. Összetettben az Air New Zealand végzett az élen, ahogy az elmúlt két évben is. Itt a legjobb személyzet díját a Virgin Atlantic légitársaság kapta. A legjobb fedélzeti szórakoztatás a Singapore Airlines, a legjobb ellátás pedig a Qantas fedélzetén van az Airlineratings összesített szavazatai szerint. 

air-new-zealand.jpg

Források: World Travel AwardsLuxuo 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KissGecihuszár 2015.12.18. 16:56:30

Mondhatni, csak a "szokásos": Etihad, Air New Zealand, Quantas... Bennem csupán 1 aprócska kérdés merül fel; mégis hol a sunába vannak a Amcsi, illetve a "legendás" Európai légitársaságok? Ja, hogy ezeknél csupán "megoldandó feladat" kategória a repülés, az utas "egy egység", a legfontosabbak a kör és oszlopdiagramok, a mennyiségi szemlélet, mondván " minek "rágörcsölni arra a pár órára"... Persze így is lehet, csak hát van az a "csúnya" konkurencia, meg a rohadék verseny, melynek következtében sorra véreztek, véreznek el a "neves" brandek.

szkepi 2016.01.10. 01:38:43

most egymás után többször utaztam Emiratessel és Katarral. A győzteseket nem ismerem, de azt tudom hogy az emlitett légitársaságok abszolut utasbarátok. Remek kaja, nincs könyörgés az italért,stb...
Az air France jóhogy száraz kenyérrelszurja ki az utasa szemét,az Aeroflot 3 nagy mócsinggal.
Az üléstávolságok is nagyobbak a jobbaknál.
Jólenne egy intercontinentális Malév.
innen mennének Usába, Thaiföldre, Latin amcsiba...europán pedig birkózzanak a fapadosok
süti beállítások módosítása