Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

Dubaj hétcsillagos luxushotele tovább terjeszkedik

2016. február 02. - jetsetter

Dubaj egyik legismertebb épülete, a hétcsillagos szállodának otthont adó Burj Al Arab egy újabb látványos luxuselemmel bővül. Új napozóteraszát, mely majd száz méter hosszan nyúlik be a Perzsa-öböl vízére, Finnországban gyártották és épp most hajózzák át a Földközi-tengeren és a Szuezi-csatornán át Dubajba.

burjalarab_1.jpg

A kizárólag luxuslakosztályokat kínáló Burj Al Arab egy mesterséges szigetre épült, innen most tovább terjeszkedik a víz felé a 100 méter hosszú terasszal.  

A North Deck néven emlegetett bővítményen a luxusszálloda vendégei hamarosan két új medencét is birtokba vehetnek: egy több mint 600 négyzetméteres vízfelületű úszómedencét és egy 828 négyzetméteres területet elfoglaló sós vízű medencét. Ezeket 400 napozóágy és 32 luxuskabin veszi majd körbe. És természetesen egy bár is helyet kapott a teraszon.

burjalarab_2.jpg

A terasz elemeit Finnországban gyártották, jelenleg a Földközi-tengeren és a Szuezi-csatornán át haladnak a Perzsa-öböl felé, ahová február közepére várják őket. Az átadást 2016 második negyedévére tervezik.  

A tervezés során tekintettel voltak a tengeri élővilágra, a terasz a környék legnagyobb árnyékos felületét nyújtja majd a halaknak, a tartóelemeket pedig úgy válaszották ki, hogy könnyen megtelepedhessenek rajta a tengeri élőlények. 

burjalarab_3.jpg

Kíváncsi rá, mennyibe kerül megszállni egy hétcsillagosnak kikiáltott luxusszállodában? Nézze meg a Burj Al Arab árait

Értesüljön azonnal a legfrissebb first class hírekről, kövessen minket a Facebookon!

(Forrás, képek: Jumeirah, Daily Mail)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mdavid89 · http://iranynewyork.hu 2016.02.02. 13:16:43

Nem semmi, rá is fér a bővítés.

Amúgy nem csak luxus látnivalók vannak ám Dubajban: iranydubaj.hu/dubaji-latnivalok/#latnivalok

pacagánycsök 2016.02.02. 14:33:39

azt azért tegyük hozzá, hogy saját magát nevezi hétcsillagosnak, úgy könnyű.

fehérfarkas 2016.02.02. 15:06:21

@pacagánycsök:

Mondjuk a szolgáltatásaival elégedettek lehetnek a gazdagok, ha folyamatosan mennek oda a világ minden részéről. A szállodának pedig ez a lényeg, hogy milyen sok vendége van.

fehérfarkas 2016.02.02. 15:10:48

@Mdavid89:

És nagyon olcsón is kihozható Dubaj, ha az ember 3 csillagos hotelban száll meg, és a helyi kisboltokban és meg a vendégmunkásoknak levő helyi kis kajáldákban eszik. Minőségben ezek is nagyon jók, viszont a budapesti áraknál sokkal olcsóbbak.
Épületekben nekem a régi történelmi stílusokat idézők tetszenek nagyon (mondjuk ezek többsége drága hely, így inkább csak néztem őket). Az Ibn Battuta Mall viszont egész jó árkategóriájú hely, és a történelmi perzsa, kínai, indiai, arab és egyiptomi stílusokban alakították ki :)
süti beállítások módosítása