Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

Luxus szépségszalonná változik pár napra egy budai étterem

2016. április 29. - jetsetter

 

Az Omorovicza kozmetikai márka ötlete nyomán hétvégére luxus szépségszalonná változik a Rózsadomb lábánál az Émile étterem. Teadélutánnal, macaronokkal és 30 perces expressz arckezelésekkel várja három napon át a pop-up szalon a vendégeket.  

Ez már a második pop-up spa a luxus kozmetikai márka életében, előző alkalommal a Villa Bagatell emeletén alakítottak ki egy kezelőszobát. Hasonló hangulatú helyre esett most is a választásuk. 

De mi az a pop-up szépségszalon?

A pop-up szót olyan üzletekre használják, amelyek csak egészen rövid időre – pár napra, legfeljebb pár hétre –, általánban valamilyen különleges alkalom kapcsán nyitnak meg az adott helyen. Pl. tavaly mi is írtunk róla, mikor a Dolce & Gabbana motoros riksából kialakított pop-up sminkszobával tűnt fel Milánóban a világkiállítás alatt.

Az Émile a Gerbaud Ház tulajdonosának egy budai villaépülethez kialakított koncepciója alapján jött létre, kávézóként és étteremként működik, a legutóbbi Dining Guide-ban a tíz legjobb hazai étterem közé választották. A pop-up szalon vendégeinek a kezelés után teát és az Omorovicza színei által ihletett macaront szolgálnak fel. 

tea_macaron.jpg

Egy anyák napi ajándéknak is ideális, félórás bőrfiatalító, aranykolloidos arckezelés ára 9.000 forint. De azoknak a vásárlóknak, akik 20.000 forint felett választanak maguknak termékeket, a kezelés a cég ajándéka. A pop-up szalon a kezelésekhez az Arany Kollekció termékeit használja; az aranykolloid gyulladásgátló hatású és gyógyítja a bőr mikrosérüléseit.

popupsalonemile_1.jpg

Az Omorovicza termékek alapja a magyar termálvíz, itthon mégis kevésbé ismert egyelőre, mint Londonban vagy New Yorkban. Az idén 10 éves márka érdekes és romantikus történetéről itt tudhat meg többet. 

goldc.jpg

Fotók: Omorovicza

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása