Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

Anyatejes arckezelést kínál egy chicagói kozmetika

2015. március 15. - firstworldproblem

Kozmetikusok és az őket foglalkoztató spa központok madárürüléktől bivalyspermáig egészen bizarr hozzávalókról képesek azt állítani, hogy attól lesz igazán szép az arcunk, fényes a hajunk, selymes a bőrünk. De most egy még extrémebb alapanyaggal rukkolt elő egy chicagói kozmetikus: anyatejes arcmaszkot kérhetünk a luxus arckezelés mellé nála. 

ht_facial_jef_150310_16x9_992.jpg

A nemrég nyitott, chicagói Mud kozmetika, ami egyébként egy nagyon cool dizájnnal kínálja az arckezeléseit, teljes magabiztossággal készül az anyatej bevezetésére a szépségiparba. Teszi ezt arra hivatkozva, hogy az anyák amúgy is minden bőrproblémára használni szokták az anyatejet, legyen az egy pattanás, vagy a gyerekük kipirosodott popsija.

A kozmetika vezetője, Shama Patel elismeri ugyan, hogy az anyatej jótékony hatása inkább csak mendemonda, mint tudományosan bizonyított tény, ettől függetlenül biztos benne, hogy az arckezelések kiegészítéseként kérhető anyatejes pakolás a nyár slágere lesz. Szerinte ekkor majd számos vendég veszi igénybe a napfénytől kipirosodott bőr kezelésére. 

Az anyatejet chicagói anyatejelosztó központokból szerzik, állításuk szerint ellenőrzött forrásokból. A válaszott arckezelés mellé már csupán 10 dollár extráért igénybe vehető a pakolás, amit fehér agyaggal összekeverve visznek fel a bőrre.

 (Forrás, képek: ABC News 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása