Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

Amit George Clooney esküvőjéről tudni érdemes

2014. szeptember 25. - jetsetter

George Clooney olyan hosszú ideig volt Hollywood első számú agglegénye, hogy nem is nagyon hisszük, de a hírek szerint most szombaton megházasodik. A Luxpresso összeszedett pár dolgot, amit már tudni lehet az esküvőről.

clooney-alamuddin_1.jpg

Azt, hogy George Clooney-é lesz az év sztáresküvője, csak azért nem jelenthetjük ki, mert a baráti társaságába tartozó Angelina Jolie-Brad Pitt páros pont pár hete szánta rá magát arra, hogy összeházasodjon. Ez pedig legalább akkora esemény volt, mint hogy az örök agglegény imidzsét jól ápoló Clooney is megállapodik valaki mellett. Lehet, hogy pont a sztárpár esküvője hozta meg Clooney kedvét is!

A leendő feleség Amal Alamuddin, egy libanoni származású brit ügyvéd, akinek a nemzetközi jog, az emberi jogok és a kiadatási ügyek a szakterületei. Képviselte már Julian Assange-t és Julija Timosenkót is. 

A szertartás kedvéért több filmsztár is Velencébe utazik a hétvégére. A híresztelések szerint szigorúan 60 főben szabták meg a vendégek maximális létszámát. Akik felfértek erre a szűk listára: Meryl Steep, Sandra Bullock, Julia Roberts, Angelina Jolie, Brad Pitt, Matt Damon és Ellen Barkin. Fellépőként ott lesz még Lana Del Ray is.

Aman-Canal-Grande-Hotel.jpg

A vendégeket az Aman Canal Grande Hotelben szállásolják el. A ceremónia pedig valószínűleg szombaton délelőtt 11 órakkor kezdődik a Ca' Farsetti palotánál, a vízparton. 

A vőlegény esküvői szettje barátjától, Giorgio Armanitól származik. De a menyasszony ruhája egyelőre találgatás tárgya. Alamuddin nagy rajongója Oscar De La Rentának, de nemrég látták megfordulni Alexander McQueen londoni központjában is. Ebből a sajtó rögtön azt a következtetést vonta le, hogy Alamuddin ruháját is az a Sarah Burton készíti majd, aki Katalin hercegnő menyasszonyi ruháját is tervezte. 

cip_club_belmond.jpg

A próbavacsorát pénteken tartják az ötcsillagos Belmond Hotel Caprianiban. Arról nincs információ, hogy a két étterme közül az elegáns Oro fine dining étteremben, vagy a fenti képen is látható, lazább, de a Canal Grandéra néző Cips Clubban tartják majd meg.

Alkoholok közül Casamigos nevű tequila biztosan lesz majd az asztalokon. Ez Clooney saját márkája. És több kartonnal küldött belőle Olaszországba nemrég egy barátja és üzlettársa magángépén. 

(Forrás, képek: Luxpresso, Pursuitist)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.09.27. 11:05:51

A kis sármos Clooney túl az ötvenen fog rájönni arra, amit már egy harminc évesnek is illik tudnia a házassággal kapcsolatban. Egyébként nem tudom miért ekkora nagy dolog, hogy egy hollywoodi ripacs megnősül?
süti beállítások módosítása