Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

Luxus diákszálló nyílt Svájcban

2014. szeptember 28. - lehoczkim

Saas-Feében, egy autóforgalomtól mentes, kedvelt sícélpontnak számító svájci faluban új koncepcióval álltak elő. Luxushotelektől megszokott színvonalú fürdőrészleget alakítottak ki egy ifjúsági szálláson.

hostel4000_1.jpg

A szeptember elején megnyílt Wellness Hostel 4000 nem bonyolította túl a koncepcióját, mégis valami olyat talált ki, ami még egyedülállónak számít: ifjúsági szállást szerelt fel luxus minőségű spa szolgáltatásokkal, elérhető áron. 

Az ötemeletes hostel Valais kantonban épült meg. Vendégei 1800 méter magasan élvezhetik a lenyűgöző panorámát, a környező hegycsúcsok látványát, és a más diákszállókra nem jellemző exkluzív sport- és wellness szolgáltatásokat.

hostel4000_3.jpg

A spa felszereltségét sok, magát wellness hotelnek hirdető szálláshely is megirigyelhetné. 25 méteres medence, jacuzzi, gyerekmedence, hidromasszázs zuhanyzók, gyógynövényes gőzfördő és két szauna tartozik a hostelhez. Ráadásul a sportos életmód megszállotjaira is gondoltak. Az épületen belül edzőtermet építettek. Épületen kívül pedig télen sípályákkal, nyáron kerékpárutakkal és vezetett alpesi túrákkal várják a vendégeket. 

A Wellness Hostel 4000 egyszerre 168 vendég elszállásolására alkalmas. A hatágyas hálótermekben már fejenként alig több mint 10 ezer forintért megszállhatunk, míg a kétágyas szoba nyújtotta zavartalan magány ára 40 ezer forint. 

hostel4000_2.jpg

(Forrás, képek: Luxurylaunches, Saas-Fee)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása