Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

Az év legjobb légitársasága

2014. december 06. - lehoczkim

Jó év ez az új-zélandi Air New Zealandnak. Épp pár hete járta be az internetet a legújabb biztonsági videójuk, amiben a 2012-ben elkezdett hobbitos témához nyúltak vissza, csak még egyet emeltek a téten, és magát Elijah Woodot is szerződtették a projekthez, most pedig az Airlineratings.com oldal versenyében ismét első helyen végeztek, és így jövőre is tovább használhatják az Év Legjobb légitársasága címet.  

air-new-zealand.jpg

Az ausztrál Airlineratings az Air New Zealand első helyezését a légitársaság kitűnő repülésbiztonsági mutatóival és innovációival magyarázta. Utóbbiak közül a legjelentősebbnek a Skycouch ülések bevezetését tartják, ami egy olyan újítás, ami különösen a gyerekekkel utazóknak ideális, mivel három egymás melletti ülést alakít egy kényelmes kanapévá. 

air-new-zealand-skycouch.jpg

Az Air New Zealand méretét tekintve csak az ötvenedik a légitársaságok listáján, ezért különösen nagy teljesítmény részükről egymást követő két évben is megszerezni az első helyet a versenyben. 

A fiatal flottájuk mellé fiatalos kommunikációt is választottak. Ennek eredménye lett 2012-ben az a rendhagyó biztonsági videó, amelyben hobbitok és tündék mutatták be a repülésbiztonsági előírásokat. Majd idén, épp csak pár hete útjára indították a frissített verziót, amiben még Elijah Wood is szerepel.

Az új-zélandi légitársaság a legjobb premium economy osztály díjat is megnyerte. 2015-ben a legjobb első osztály címet az Etihad viselheti, míg a legjobb business class díjazottja a Cathay Pacific. A fedélzeti szórakoztatás kategóriagyőztese az Emirates lett. 

(Forrás, képek: Luxuo)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vipera01 2015.04.14. 19:16:52

Nem a SkyTrax a mérvadó? Az alapján a Cathay Pacific lett a legjobb.
süti beállítások módosítása