Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

Magánrepülő és luxusszállás is tartozik a világ legdrágább kóstolójához

2015. május 17. - jetsetter

A Tequila Avion prémium tequila márka egy olyan kóstolótúrát állított össze, amit csak a legtehetősebbek tudnak megfizetni. Van benne magánrepülős út, luxusszálloda és gyárlátogatás is. Az ára 500 ezer dollár, és hogy hányan dobják szét egymás között ezt az összeget, annak a magánrepülő kapacitás szab határt: egy maximum 10 fős társaság tud egyszerre részt venni a túrán. Fejenként akkor is 50 ezer dollár (átszámolva közel 14 millió forint) a kóstoló díja. 

tequilaavion2.jpg

Mielőtt a kóstolótúrához tartozó magángép felszállna, a résztvevőket saját otthonában személyesen látja vendégül a tequilafőzde szakmai vezetője, Alejandro Lopez. A vacsorát a New York-i El Toro Blanco étterem séfje, Josh Capon készíti el nekik. 

A repülőút alatt végig prémium tequilákat kóstolnak a vendégek, amit egy fotós dokumentál, hogy a kóstoló legemlékezetesebb pillanatai profi minőségben megörökítve is a kirándulás résztvevőinek rendelkezésére álljanak.

tequilaavion1.jpg

Mikor megérkeznek Mexikóba, egy zárt körű túrán járhatják be a főzdét. A bemutatót pedig maga a főzde alapítója vezeti. 

A látogatáshoz jár két éjszaka szállás is az ötcsillagos Las Alamandas resortban. Biztonsági szolgálattal és saját komornyikkal. Távozáskor pedig a prémium tequilamárka legjobb tételeiből vihetnek magukkal a résztvevők. Ez az út a kóstolótúrák között a legdrágább jelenleg. Ennek az összegnek "csupán" töredékébe (de még mindig egy vagyonba) kerül például a mexikói Four Seasons tequilatúrája, amiről már korábban írtunk.   

(Forrás, képek: HauteLiving, Tequila Avion)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása