Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

Ezeken a luxushoteleken még szárad a festék

2014. szeptember 07. - jetsetter

A The Telegraph lehozta a legújabb luxushotelek listáját. Ha szereti a frissen festett szobák szagát és a luxust, ezekbe menjen! A változatos szabadidős tevékenység garantált: Van, ahol szarvasgomba keresésen vehet részt. Van, ahol Michelin-csillagos séf felügyeli a konyhát. És van, ahol az edzőterem a Central Parkra néz. 

Mint például a Park Hyatt New Yorkban, ami egy új, manhattani luxus felhőkarcolóban, a One57-ben foglal el rögtön 25 szintet. Az augusztus közepén megnyitott szálloda egy célcsoportnak egész biztosan a kedvence lesz: Azoknak a vendégeknek, akik házi kedvencüket sosem hagynák otthon. A Park Hyattben a szerencsés ölebeket különleges logózott nyakörvvel és kutyaízlésre szabott szobai bekészítéssel várják. Ha a fürdetés és a kutyapedikűr után sem engedi őket az ágyban aludni a tehetős gazdi, akkor a szobán belül számukra kialakított luxus kutyakosárban tölthetik az éjszakát. Eb nélkül utazóknak már lehet, hogy kevésbé vonzó a Park Hyatt, mivel a hotel 210 szobája az épület alsó 25 szintjén van, a felső szinteken pedig luxuslakásokat alakítottak ki. Így az igazán pazar panorámát nem itt kell keresni.      

Párizsban viszont, a Diadalívtől csak pár perc sétára, az augusztus 1-jén megnyitott Peninsula Paris hotelben körpanoráma várja a vendégeket a tetőteraszon. Jó hír, hogy a különleges kilátásról akkor sem kell lemondania, ha a szállásköltség, ami bevezető áron is 700 eurótól indul, nem fér bele. Asztalt foglalni a Hong Kong hotellánc első európai szállodájának L'Oiseau Blanc bárjába szerencsére nem csak a Peninsula Paris szállóvendégeinek kiváltsága. 

LeDomainedeManville.jpg

A vidéki Franciaország sem maradt új luxushotel nélkül. Júniusban megnyitott Les Bains-ben egy korábbi gazdaságból átalakított ötcsillagos szálloda, a Domaine de Manville, ahol a hely színvonalának megfelelő borok kóstolásával és szarvasgomba-kereső túrákkal szórakoztathatják magukat a vendégek. 

RafflesIstanbul.jpg

Gasztroélményekért nem kell a lejárnia a lábát Isztambulban annak, aki az épp csak egy hete nyílt Raffles Istanbul hotel vendége. Nem bízták ugyanis a véletlenre a szállodai ételkínálatot, rögtön egy Michelin-csillagos séfet szerződtettek Arola éttermükbe. 

Ha ennyi nem volt elég, nézegessen még több új luxushotelt a The Telegraph galériájában itt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása