Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

Luxushotel büfésautót üzemeltet

2014. szeptember 17. - gasztroll

A Four Seasons világszerte ismert, ötcsillagos szállodalánc saját food truckot indít kéthónapos útra Bostontól Miamiig az USA keleti partján. A büfésautók sosem tartoztak a csillogó luxusvilágba, de néhány, ahol igazán jó a koncepció és a szakács, nagyon fel tudott futni.

boston.jpg

Főleg New York-ban vannak istenített büfékocsik. Brooklynban évek óta tavasztól őszig havonta megrendezik a Food Truck Showt, ahová a város minden pontjáról átgurulnak a furgonok, és a saját specialitásaikat kínálják. Hogy egyébként épp hol jár egy népszerű büfésautó, ha nem állandó a helye, leginkább a Twitterről, meg a többi közösségi média csatornáról tudják meg az éhes irodisták. 

four-seasons-food-truck1.jpg

A Four Seasons is használja rendesen a közösségi médiát, de nem azért, hogy utolsó pillanatig titkolózzon. A projekt oldalán előre közli a megállókat, az időpontokat, de még azokat a recepteket is, amelyeket az adott városban fognak elkészíteni. 

Régióról-régióra, városról-városra változik ugyanis a kínálat, a helyi tradicionális és/vagy kedvenc alapanyagoknak megfelelően. A nyitó képen szereplő homárburgert például az első megállónál, Bostonban kínálják. Épp most. És még négy napig. Minden állomáson hat napot tölt ugyanis a luxushotellánc food truckja. A következő képen pedig például a baltimore-i állomás ajánlata szerepel: Rákburger mangómajonézzel, édesköményből készült cole slaw-val. 

baltimore.jpg

A megállók, ha épp arra jár: Boston, Philadelphia, New York, Baltimore, Washington DC, Atlanta, Orlando, Palm Beach, Miami. Mindenhol a helyi Four Seasons séfjei állnak be a büfésautó konyhájába. Nemcsak jópofa ötlet ez, a bevétel egy részét jótékonysági célra fordítják ugyanis. Helyi szervezetek kapják majd minden városban. 

Four_Seasons_Taste_BTFC_017.jpg

Angol nyelven elérhetők a projekthez tartozó receptek, helyszínek, interjúk a Taste by Four Seasons oldalon.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása