Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

Luxussört dob piacra a Guinness

2014. október 26. - gasztroll

Egy teljesen új termékvonallal, a saját maguk által csak luxussörnek nevezett, limitált példányszámú itallal állt elő a leghíresebb ír sörgyártó, a Guinness. Ha hozzájutna, el ne rontsa: Pezsgőspohárból javasolt fogyasztani! 

Luxury-Beer-Guinness-The-1759.jpg

A "Guinness The 1759" névre keresztelt sörújdonsághoz felhasználtak a sörmalátán kívül olyan malátát is, amit egyébként whiskey-hez szokás csak. A gyártó által luxussörnek nevezett prémium minőségű italból összesen 90 ezer üveggel készül. De további limitált szériás söröket is ígér a Guinness, a "The 1759" csak az első ilyen próbálkozás.

A fogyasztását nem javasolják nem söröskorsóból, de még Guinness söröspohárból sem, hanem szokatlan módon pezsgőspohárból ajánlják inni. Abból is a szár nélküli verzióból. Az üvege is inkább hasonlít pezsgőre, mint sörre. 

Guinness-1759.jpg

A "The 1759" október legvégétől kapható az Egyesült Államokban. Ott az 1 pint sört tartalmazó üveg ára várhatóan 35 dollár körül alakul majd. Európai forgalmazásáról nincs hír. 

(Forrás, képek: Pursuitist)

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása