Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

Egyéjszakás kaland egy luxusáruházban

2014. december 25. - lehoczkim

Az Airbnb szállásoldalt eddig azok keresték leginkább, akik hotel helyett pár napra mások lakásába költözve akartak ismerkedni egy várossal, vagy így akartak spórolni. De most az igazi luxusőrültek is megrohamozhatják a szállásközvetítő oldalt, rajtuk keresztül ugyanis most néhány nyertes eltölthet egy éjszakát a híres párizsi Galeries Lafayette áruházban. A szokatlan szálláshoz pedig gourmet vacsora, francia reggeli, és a másnapi bevásárlást megkönnyítő ajándékutalvány is jár. 

lafayette-airbnb-1.jpg

Az Airbnb szállásközvetítő oldal vonzereje abban rejlik, hogy magánszemélyek adhatják ki rajta az otthonukat, nyaralójukat, amikor épp nem használják azt, vagy fogadhatnak vendéget úgy is, hogy csak a vendégszobát adják át neki, a többi helyiséget pedig megosztva használják. A tulajoknak ez extra bevétel, a vendégek pedig leginkább azért szeretik használni az oldalt, mert így jobban át tudják élni, milyen lehet az adott városban élni. És gyakran olcsóbb megoldás is így megoldani a szállást, mint hotelben foglalni szobát. Van persze, ahol ennek a fordítottja igaz. Bostonban például olcsóbban jön ki egy szoba egy ötcsillagos hotelben, mint egy Airbnb-n bérelt kislakás két főre. 

A portál egyébként sem zárkózott el sosem a szokatlan szálláshelyektől, például óratoronyban és lakóhajón is lehet rajtuk keresztül szállást foglalni. De az utóbbi időben direkt rá is mentek az ilyen együttműködésekre. Lehetett egy éjszakát rajtuk keresztül abban a londoni könyvesboltban eltölteni, ahol előtte a biztonsági őrök véletlenül bezártak egy vásárlót, aki végül a twitteren küldött segítségkérést, és így szabadult ki. A KLM légitársasággal közösen pedig olyan akciót hirdettek, amelyben a nyertesek egy épp nyugdíjazásuk előtt álló MD-11 típusú utasszállítón tölthették az éjszakát. 

galeries-lafayette-2014_1.jpg

Most pedig Párizs egyik legrégebbi és leghíresebb áruházával, a Galeries Lafayette-tel álltak össze egy kampány erejéig. Ezzel pedig egy teljesen új réteget céloznak meg: azokat, akik mindig arról álmodtak, hogy egy luxusáruházban ők legyenek a legelsők, akik a leárazások kezdetekor (január 7-én) le tudnak csapni a kiszemelt termékekre. Akár vágyik emellett valaki arra, hogy az áruházban éjszakázzon is, akár nem, ez a nyeremény része! 

galeries-lafayette-christmas-2014-600x400.jpg

A különleges szállást ugyanis nem lehet egyszeűen csak lefoglalni, meg is kell küzdeni érte! A nyereményjátékban egy (franica nyelvű) rövid, szöveges üzenetben kell meggyőzni a "szállásadót" arról, hogy mi vagyunk a legjobb vendég, akit csak választhatnak.  

Arra a hat főre, akinek ez sikerül, a különleges szállás mellett gourmet vacsora vár. Majd előre kiválogathatják, hogy milyen ruhadarabokat szeretnének megvenni a leárazások kezdetekor, és ehhez még egy 200 eurós vouchert is kapnak. Reggel pedig igazi francia reggelivel ébresztik őket. A jelentkezés december 28-án zárul. 

(Forrás, képek: Luxury Launches, Luxuo)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása