Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

Hogyan tartják meg újévi fogadalmaikat a leggazdagabbak?

2014. december 29. - firstworldproblem

A decemberi ünnepek, vendégségek és koccintások után azok is tesznek életmódváltást tervező újévi fogadalmat, akiknek egyébként semmi szüksége rá. Hát még a visszaeső diétázók! Aztán persze sokan elbukják/elbukjuk őket a januári, évindító hajrában. Könnyebb megfelelő stábbal, diétás konyhával, trópusi gyümölcsökkel megtartani a fogadalmakat, de ennek elég komoly ára van.

antigua_ujevi_fogadalom.jpg

A Pursuitist egy cikkében bemutatja az egyik legfelkapottabb karib-tengeri helyet, ahol januárra az újévi fogadalmak megtartására specializálták a kínálatukat. Olyan trénerek dolgoztatják meg a vendégeket, akik egyébként Sandra Bullock és Naomi Watts mellett személyi edzők. De nem szól minden a szenvedésről, kínálnak jó pár szabadidős tevékenységet is.

Az antigua-i Curtain Bluff luxusresort négy- és hét éjszakás csomagokat kínál azoknak, akik legalább az év első heteiben nem szeretnék elbukni a fittségi fogadalmaikat. A 4 éjszakás szállás ára személyenként 5500 dollártól (kb. 1,4 millió forinttól) indul, míg az egyhetes tartózkodás ára minimum 8500 dollár (közel 2,2 millió forint) per fő.

Ezért cserébe egy sztáredző, Simone De La Rue felügyeli a vendég edzését. Két edzés között pedig több - a gondolatokat a fogyókúráról elterelő - programot is kínálnak azoknak, akik a karibi tengerpartot már unják: A vendégek részt vehetnek könnyed ételeket bemutató főzőkurzuson, wellness kezeléseken és katamarántúrán is. 

antigua_ujevi_fogadalom_2.jpg

(Forrás, képek: Pursuitist)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása