Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

3+1 app, amitől gentlemanné válik

2014. szeptember 08. - firstworldproblem

Mit tegyen az a férfi, aki eddig lazán és nyugodtan tengette napjait, de hirtelen olyan helyzetbe kerül, hogy régi vágású úriemberként kell megfelelnie? Nincs az a randi, nincs az a munka, ami miatt gentlemanné válna? Ilyet ma már nem tenne senki? És ha elragadja egy időgép, és a 19. század végén találja magát?! Ha ott a telefonja, aggodalomra semmit ok! Térerő ugyan nem lesz, ezért töltse már most le ezt a 3+1 appot!

1. Proper Cut 

Egy úriember tudja, mikor jött el az ideje a hajvágásnak! Ezzel a szlogennel kezd a Proper Cut nevű applikáció. Frizurákat és szakálltípusokat nézegethet, borbélyt kereshet benne. Az utóbbi szolgáltatás itthon még nem jár eredménnyel. De ha már talált egy profi borbélyt, felviheti az elérhetőségeit, és így a többi wanna-be gentlemannek már nem kell hosszasan keresgélnie.   

IMG_0316.JPG

 

2. Champagne Protocoles de G.H. Mumm

Ha ezt az appot használja, úgy fog tudni pezsgőt választani, bontani, kínálni, mintha önnek már a napközis uzsonnáihoz is francia pezsgőt szolgáltak volna fel fehér kesztyűs inasok. A tizenegy fejezet segítségével olyan témáknak is (látszólag) szakértőjévé válhat, mint az ételek és a pezsgők párosítása és pezsgős koktélok készítése.

IMG_0307.JPG

3. Hermès Tie Break

Több tucat olyan appot találni, ami segít abban, hogy hogyan kösse meg a nyakkendőt, de nem a First Class Blog lennénk, ha mást javasolnánk, mint a Hermès divatházét. Amellett, hogy a leggyakoribb megkötési technikákat lépésről lépésre, grafikus segítséggel megmutatja, ad tippeket a sál nyakba helyezésére is. Ebben akár hiánypótlónak is tekinthető. Az app kinagyítva és animálva(!) mutatja a legújabb Hermès mintákat, így - eredeti rendeltetése szerint - azonnal az ingjéhez próbálhatja, majd meg is rendelheti az új nyakkendőjét. Ezen felül pedig - bár erre a tervezők valószínűleg nem gondoltak -, ha nem megy máshogy elütni az időt, saját tengelyük körül táncoló rajzolt elefántokat nézegethet, míg rá nem un.

IMG_0311.JPG

+1. Gentleman Look

Hülyeség az egész? Nincs ennyi ideje sem vesződni azzal, hogy gentlemant faragjon magából? De azért a látszat nem lenne rossz? A Gentleman Look appot önnek találták ki! Töltse le, válassza ki egy fényképét, és válogasson a bajszok és szemüvegek között, és már kész is! 

IMG_0315.JPG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása