Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

A budapesti születésű milliárdos legújabb hotele

2014. szeptember 18. - jetsetter

A budapesti születésű ingatlanfejlesztő milliárdos, Andre Balazs, aki még Uma Thurman pasija is volt egy ideig, most készül első londoni luxushotele megnyitására. Bár hivatalos dátumot még nem tűztek ki a megnyitónak, október 9-től már foglalhatóak a szobák a The Beaumont hotelben, a Marble Arch közelében. 

beaumontbathroom.jpg

Az 57 éves hoteltulajdonos, ingatlanfejlesztő, aki sok hollywoodi sztár ingatlanbefektetéseit is kezeli, az Egyesült Államokban már nyolc szállodát üzemeltet. Köztük olyan híres helyeket is, mint a Chateau Marmont Hollywoodban, ahol Sofia Coppola forgatta a 2010-ben megjelent "Somewhere" filmjét, aminek a címét úgy sikerült magyarra "fordítani", hogy "Made in Hollywood". De korábban dolgozott már a hotelben Hunter S. Thompson, Annie Leibovitz, Tim Burton és még F. Scott Fitzgerald is. John Belushi, színész, komikus és zenész pedig itt lett öngyilkos 1982-ben.

De a The Standard nevű hotelláncának egyik new york-i egységében, a The Standard High Line-ban sem múlnak eseménytelenül a napok. Ott is gyakori vendég több híresség. Így itt balhézott össze idén májusban az egyik liftben Solange Knowless a nővére, Beyoncé férjével, a rapper Jay-Z-vel. 

beaumontlobby.jpg

Most a londoniak izgulhatnak, mert hamarosan megnyit a The Beaumont. A sztárvendégek érkezésére még várni kell, de most beengedték a nyitás előtt a Haute Livinget, hogy hírét vigyék a szálloda dizájnmegoldásainak és luxusának. A belsőépítész csapat már hosszú ideje gyűjtötte a koncepcióba vágó vintage tárgyakat. Amiből pedig nem találtak régit, abból a hangulathoz illő egyedi darabokat gyártattak. 

beaumontext.jpg

A The Cub Room nevű bárt kizárólag a szálloda vendégei látogathatják majd. A falakat cseresznyefa borítással burkolták. A földre kézzel készült, art deco stílusú szőnyeget rendeltek. A székek között pedig lesz majd vintage, és külön ide tervezett, új darabok is. A bár legizgalmasabb része bizonyára mégis a szupersztárokból és celebekből álló vendégkör lesz majd. 

beaumontroom.jpg

(Forrás, képek: HauteLiving, The Beaumont, Wikipedia) 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása