Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

Egy hétig rémes macaronokat árulnak Párizsban

2014. október 14. - gasztroll

Minden macaronos hírnél azt gondoljuk, hogy ennél már tényleg nem lesz tovább, kifújt a macaron hype-ja, nem lesz már menő velük promózni bármit, aztán rendre meglepődünk.

ladure-pharell-williams.jpg

Most például a "Happy" című szám elkövetője, Pharrel Williams dobott piacra saját tervezésű macaronokat, hogy népszerűsítse a közelgő párizsi koncertjét. Végül is, a helyszínnek választott Zenith Arena meglehetősen nagy koncertcsarnok, valahogy meg kell tölteni! 

A promóban résztvevő másik fél, a Ladurée pedig szintén érthető, hogy mindent megtesz, hogy fenntartsa az érdeklődést a túlárazott, színes édességek iránt. Ők a macaronok leghíresebb gyártói, boltjaik a rajongók körében szent helyeknek számítanak a luxusvilág fővárosaiban világszerte.  Dobtak már piacra kollekciót a Louboutin luxus cipőmárkával és a Marni divatházzal is. 

Most Pharrell Williams tervezett minikollekciót nekik: Nem túlságosan megerőltetve a fantáziáját, két amerikai ihletésű ízzel állt elő. Kólás és mogyoróvajas macaronokat lehet most kapni Párizsban miatta. De csak egy hétig. Tegye fel a kezét, aki bánja, hogy nem tovább! 

(Forrás, kép: Luxurylaunches)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása