Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

A világ legjobb országa

2014. december 09. - lehoczkim

Elég jó hete van Új-Zélandnak! Először a nemzeti légitársasága, az Air New Zealand tarolt az Airlineratings éves díjátadóján, most pedig a brit Telegraph magazin szavazásán válaszották a világ legjobb országává. 

newzealand.jpg

A Telegraph turisztikai díja, a Telegraph Travel Award szakmai körökben is elismert, és mivel teljesen közönségszavazaton alapul, az utazók is figyelik az eredményét. Kilencvenezer utastárs véleménye senkit sem hagy hidegen! Ennyien szavaztak idén a felmérésben.

Kategóriából is akadt jó néhány. Az olyanok, mint a kompüzemeltetők versenyszáma persze viszonylag keveseket mozgat meg, de a legnagyobb kategóriák - a legjobb országé, a legjobb városé, a legjobb hotelláncé -, mindig nagy érdeklődésre számíthatnak. 

A díjat átvevő új-zélandi miniszterelnök szerint azért kaphatta országa a díjat, mert megfelel az őt övező hype-nak, az elvárásoknak, és szerinte nem csak azt kapják a látogatók, amit a prospektusok alapján várnak, hanem még annál többet is. Lehet, hogy erős a marketinges vénája, de ez azon a tényen nem változtat, hogy harmadik éve változatlanul első helyen végez Új-Zéland a Telegraph Travel Award versenyén.

Ha kíváncsi arra is, hogy melyik világvárost szavazták meg a legjobbnak a britek, ide kattintson

(Forrás, képek: Telegraph)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása