Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

Itt a milliárdosok karácsonyi képeslapja

2014. december 24. - firstworldproblem

Egy floridai művész készíti azokat a karácsonyi üdvözlőlapokat, amelyek valószínűleg a világ legdrágábbjai ebben a kategóriában: akár 10 ezer dollár (kb. 2,5 millió forint) is lehet belőlük egy darab. 

most-expensive-christmas-card_3.jpg

Ez a karácsonyi képeslap már 5 ezer dollárért is rendelhető, viszont legkorábban csak jövőre, mert kézműves darab: egy hónapját veszi igénybe az elkészítése a üdvözlőlapokra szakosodott művésznek. 

Az igazán egyedi üdvözlet elkészítésére szánt időn túl az alapanyagokat is meg kell fizetnie a különlegességre vágyó, tehetős megrendelőnek: a képeslap Németországból szállított, prémium minőségű borjúbőrből készül. 24 karátos arany és valódi rubintkövek díszítik.

A gyártó Gilded Age Greetings kínál azért egyszerűbb példányokat is. De a legolcsóbb képeslapjuk így is 395 dollár (kb. 100 ezer forint.)

A legdrágábbakkal azért szemeznek többen, mert azok mellé már egész sor kiegészítő is jár, így önmagukban is betölthetik az ajándék szerepét. De azért gondolja át, mielőtt ilyet rendel, ha meg is engedheti magának! Lehet, hogy a megajándékozott valami hasznosnak jobban örülne!  

most-expensive-christmas-card_2.jpg

Egyébként jó karácsonyi tipp még ez olyan milliárdosoknak is, akik nem bírnak magukkal, drága ajándékot akarnak venni, csakhogy értékhatárban állapodtak meg a barátaikkal: Küldjenek mellé egy ilyen üdvözlőlapot! Bár, ha ilyen helyzetben van, és minket kérdez, inkább adakozzon! Karácsony van! 

(Forrás, képek: Luxury Trump)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gizmo266 2014.12.25. 09:09:25

Ehhez már hozzászólni sem érdemes

saját macskám 2014.12.25. 11:35:52

basszátok meg hülye drogosok
süti beállítások módosítása