Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

A legdrágább albérlet New Yorkban

2014. december 11. - firstworldproblem

New York legdrágább albérlete egyben az Ötödik sugárúti Pierre luxushotel elnöki lakosztálya is. Most decemberre egész hónapra adták bérbe. És ez nem ritka esemény a luxusszállás életében. 

most_expensive_rental_nyc_1.jpg

A havi bérleti ár 500 ezer dollár (közel 125 millió forint) volt. Ezért a bérlő az olyan, lakással járó szolgáltatásokat is élvezheti, mint a napi kétszeri takarítás, a hotel liftje, amelyet liftkezelő irányít, és - persze a legizgalmasabbat utoljára hagyva - egy Jaguart sofőrrel együtt. 

most_expensive_rental_nyc_2.jpg

Maga a bérlemény 400 négyzetméteres, 6 szobát tartalmaz, és a legtöbb ablaka a Central Parkra néz. Ugyan a 39. emeleten már kicsit szeles lehet a hatalmas saját terasz, de mindenképp presztízs értékű. 

most_expensive_rental_nyc_3.jpg

Arra az esetre, ha a lakosztályt kibérlő család nem férne el 400 négyzetméteren, a Pierre Hotel fenntart egy másik, alacsonyabb kategóriás szálláshelyet is a szálloda 10. emeletén, ahol a távolabbi családtagokat el lehet szállásolni. Ennek az ára "már csak" 110 ezer dollár (több, mint 25 millió forint.) Valószínű, hogy a fél millió dolláros lakosztály mellett ez a tétel a bérlőnek - ahogy mondani szokás -, már nem oszt, nem szoroz.

most_expensive_rental_nyc_4.jpg

Tetszett? Olvasna még minket? Csatlakozzon a First Class Bloghoz itt!

(Forrás, képek: Pursuitist)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.12.12. 09:58:45

az az erkély tényleg túlzás. Mondjuk az erkély alapból egy értelmetlen "lakrész" szerintem.

arsenal71 2014.12.12. 11:04:23

A bérlet és az albérlet nem ugyan az. Nem hiszem, hogy a tulaj a lakásban lakik.

031052 2014.12.12. 15:56:36

@doggfather: erkély nélküli társasházi lakásoknak nincs értelme szerintem
süti beállítások módosítása