Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

Kávézót nyitott Ralph Lauren

2014. szeptember 20. - firstworldproblem

A szükségesnél néha nagyobb méretű, lovaspólós logójáról ismert Ralph Lauren márka, amely egyébként magasabb ár- és minőségkategóriájú termékvonalánál visszafogottabban használja a márkajelzését is, most egy teljesen új területen is hódítani akar: Kávézót nyitott New Yorkban. 

freshly-brewed-ralph-lauren-opens-his-first-coffee-shop_1.jpg

A kávézó az új, Ötödik sugárúti, több emeletes Polo Ralph Lauren üzletükben kapott helyet. A honlapjuk szerint készülnek más újdonsággal is itt hamarosan: Még idén ősszel egy bár és egy étterem nyitását is tervezik. 

A Ralph's Coffee néven indított kávézó kínálatát maga a tulajdonos divattervező találta ki, ő alkotta meg azt a kávékeveréket (blendet), amit kínálnak. Az alapanyag az USDA, az amerikai mezőgazdasági ellenőrzőszervezet által felülvizsgált, garantáltan biotermelést folytató gazdaságokból származik. Ez New York lakóinál már csak a San Franciscóiaknak fontosabb szempont, így nem lepődünk meg rajta, hogy a kávénak ez a tulajdonsága belekerült a bemutatkozóba, míg az ízvilágáról egy szó sem derül ki belőle.  

freshly-brewed-ralph-lauren-opens-his-first-coffee-shop_2.jpg

A kávén kívül gyógyteákat, frissen facsart leveket, péksüteményeket, szendvicseket és édességeket kínál majd a Ralph's Coffee. Utóbbiak közül a brownie recepetje állítólag magától a divattervező nagymamájától származik. Honnan máshonnan?!

freshly-brewed-ralph-lauren-opens-his-first-coffee-shop_3.jpg

A kávézót a Polo Ralph Lauren zászlóshajó üzletében, New Yorkban, a 5th Avenue (ötödik sugárút) és a 55th Street (55. utca) kereszteződésében találja. Ha arra jár épp, és megkóstolta a divattervező által megálmodott kávékeverék ízét is, ossza meg velünk!

(Forrás, képek: L'OfficielRalph Lauren)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása