Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

Minden luxusalapanyag egyetlen hamburgerben!

2014. október 07. - gasztroll

Vannak témák, amiket folyamatosan lehet még tovább és tovább fokozni. Lehet, hogy számottevő igény valójában nincs a termékre, de legalább sokan és sokat beszélnek róla. Ilyen az aktuális legeslegdrágább hamburger. Ezúttal Londonból. A háttérben a Groupon marketingeseinek irányításával.   

honkytonkburger.jpeg

Alig két hete még a chicagói Langham Palace luxushotel negyedmillió forintos fagylaltkelyhétől ámult a világ, most itt egy következő árazási rekordot döntő étel. A világ jelenlegi legdrágább hamburgerét készítette el a londoni Honky Tonk.

Nem sok olyan luxusalapanyag létezik, ami ne került volna bele ebbe a burgerbe: Kezdetnek egy 220 grammos Kobe Wagyu marhahúsból és 60 gramm új-zélandi vadhúsból készített húspogácsa, közepén szarvasgombás Brie sajttal. Himalájai só, iráni sáfrány, japán macha teapor és még több szarvasgomba gondoskodik a prémium fűszerezettségről. Van még a burgerben kanadai homár, juharszirupos bacon, füstölt kacsatojás, pezsgő és mangólé. Ha ez nem lenne elég, a bucit meg ehető aranylevelekkel vonták be.  

glamburger.jpg

A burger ára 1100 angol font, ami kb. 440 ezer forint. Cserébe tényleg a legkülönlegesebb és leghúzósabb árcédulával ellátott alapanyagokat lapátolták bele. Mindent a rekordért, ugye! Persze, nem állítjuk, hogy ne lehetne finom. Ezt döntse el, aki megkóstolja! A Groupon marketingakciója keretében valaki ingyen meg is teheti ezt. Csak nagy szerencsére van hozzá szükség, mert az akció weboldala szerint már több mint 20 ezren neveztek a nyereményért. Önök szerint ennyi luxusalapanyag nem túlzás egy burgerbe? Vagy van, ami kimaradt belőle?

(Forrás, kép: The Telegraph, Groupon)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leprecHaUN 2014.10.08. 16:08:07

Biztos vagyok benne, hogy kifele jovet mar nem lehet megkulonboztetni egy Whoppertol, hacsak az emesztetlen arany nem teszi csillogova a vegtermeket.
süti beállítások módosítása