Mindenből a legjobbat!

First Class Blog

First Class Blog

Divatőrültek fülhallgatója

2014. október 09. - firstworldproblem

Egy igazi divatőrültnek már a fülhallgatója kiválasztásánál sem kell kompromisszumot kötnie. A tavaszi párizsi divathéten bemutatott Chanel fülhallgató végre megvásárolható. 

chanel_headphones_1.jpg

A Chanel erre a projektre a Monster audiocéggel állt össze. Ebben résztulajdonos Swizz Beatz is. Igazából a termék az ő Instagramján debütált, egy Karl Lagerfelddel közös fülhallgatós képpel.

Kifutón aztán először a tavaszi, párizsi divathéten jelent meg a Chanel ikonikus, steppelt mintázatát viselő fülhallgató. Sokáig titok volt az ára is, és az is, hogy mikor kerül majd boltokba. Mivel tavasszal a divatheteken az őszi/téli kollekciókat vonultatják fel a nagy divatházak, annyit azért lehetett sejteni, hogy valamikor mostanában várható az értékesítése. 

Most pedig már az árat is tudjuk. Egy fülhallgató, és a mintájában hozzá illő, szintén steppelt tároló együtt 5000 dollárba, kb. 1 millió 250 ezer forintba kerül. 

chanel-headphones_runway.jpg

(Forrás, képek: Pursuitist, Luxexpose)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.10.10. 12:21:51

és legalább jó is vagy csak olyan túlárazott, mint a beats by dre cuccok?

randomuser1 2014.10.10. 16:41:46

@doggfather: legalább olyan jó, a monster, az hires hifis cég :)
süti beállítások módosítása